Reacties uitgeschakeld voor Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

12-10-2019.

Beste natuurliefhebbers, sponsoren en donateurs Vrienden van de Nevelhorst.

Stichting ´Vrienden van de Nevelhorst` zet zich in voor het beheer, behoud en onderhoud van ’t natuurgebied in de Greffelkamp en het recreatiegebied rondom waterplas de Nevelhorst. 15 enthousiaste vrijwilligers zijn maandelijks bezig om dit mooie natuurgebied te onderhouden en de wandelroutes voor iedereen toegankelijk te houden. Veel natuurliefhebbers maken hier dan ook dankbaar gebruik van.

Voor het onderhoud hebben we allerlei gereedschap nodig en ook hebben we al een lang gekoesterde wens om een vogel-observatie hut te bouwen. Vogelliefhebbers kunnen zo ongestoord genieten van de vele vogelsoorten die in het natuurgebied aanwezig zijn. Daarom doen we dit jaar mee aan de Rabo-clubkas-campagne om zo materiaal te kopen en deze observatie hut te kunnen realiseren.

Wat zijn we blij dat we hieraan mee hebben gedaan. Velen van U hebben op Vrienden van de Nevelhorst gestemd. Het heeft ons een mooi bedrag van 1266 euro opgeleverd. Voor ons een hele waardevolle waardering voor al `t vrijwilligerswerk wat we doen. Wij willen dan ook iedereen heel erg bedanken voor de vele stemmen. Ook de RABO bank bedanken we voor `t beschikbaar stellen van dit bedrag. Wij zullen nu aan `t werk moeten om die vogel-observatie hut te bouwen. Dus voorlopig weer werk genoeg. Wordt vervolgd.

Namens het bestuur Vrienden van de Nevelhorst, en alle vrijwillige werkers, hartelijk dank.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Webhosting gesponsord door: RobEnde Internet Services